Skaff deg gratis lagre- og delekonto

Mamut lanserer et nytt system for å lagre og dele filer over nettet. Er du digi.no-leser kan du nå få en større lagringskonto enn andre.

Mamut lanserer et nytt system for å lagre og dele filer over nettet. Er du digi.no-leser kan du nå få en større lagringskonto enn andre.

Mandag 6.2.2005: Tilbudet under om større konto har nå utløpt. Du kan likevel skaffe deg en gratis Mamut-konto med 2 x 250 MB lagringsplass når tjenesten åpner senere i uken.

I juni i fjor lanserte programvareselskapet Mamut en ny tjeneste: Mamut Online Backup deler ut en 250 MB gratis nettbasertt lagringskonto. Telenor har et tilsvarende systemm med 100 MB, men er bare åpent for Telenors kunder.

Meningen er at brukere skal benytte kontoen til backup, både av innstillinger og dokumenter. Mamut deler ut en gratis-konto og selger muligheten for mer lagringsplass.

Nå lanserer Mamut en ny versjon som heter "Teamwork 2006". I tillegg til en mulighet for å lagre filer, kan du nå også dele filer mellom brukere av tjenesten. Meningen er å la privatpersoner og ansatte i et selskap kunne dele dokumenter og bilder på en enkel måte uten at de er på jobb.

Tjenesten åpner til uken. digi.no har gjort en avtale med Mamut som gir våre lesere en mulighet til å sikre seg en konto på forhånd. Og du får en større konto: lesere av digi.no får 750 MB til lagring og i tillegg en 500 MB stor lagringsplass til filer du vil dele.

Alle andre privat-bruker får bare 250 MB på hver konto.

Tilbudet gjelder frem til mandag morgen klokken 11:00.

På denne lenken kan du lese mer og registerer deg. Du vil så få lastet ned programvaren og få laget krypteringsnøkkelen du trenger til uken.

Mamut Teamwork har tre hovedfunksjoner:

Send: Lar deg sende filer eller mapper til en eller flere mottakere som bruker tjenesten

Stream: Gir deg en fortløpende backup av din PC

Share: Synkroniser data med andres PC-er.

Til toppen