Skal flytte dokumenter for Telenor

Programvareleverandøren Software Innovation skal hjelpe 6.000 Telenoransatte på Fornebu med å holde orden på dokumentflyt og informasjonssystemer.

Software Innovation ASA (SOI) og Telenor (TEL) melder at de i dag har inngått en avtale som omfatter løsninger for dokument- og informasjonssystemer. Avtalen har en forventet totalverdi på 20-25 millioner kroner.

Avtalen som nå inngås skal være en videreføring av et pilotprosjekt som ble gjennomført våren/sommeren 2000. I første omgang vil løsningen gjøres tilgjengelig for de vel 6.000 som skal flytte inn i Telenors nye lokaler på Fornebu.

- Avtalen er strategisk viktig for Software Innovation, sier konsernsjef Per Kveim i Software Innovation, og legger til at Telenor er en krevende kunde med fremtidsrettede behov. Avtalen gir betydelig potensiale for merforretning innenfor Telenorkonsernet, sier Kveim.

Ifølge Kveim danner avtalen et viktig fundament for Software Innovations ytterligere satsing mot større norske og nordiske bedrifter. Selskapet forventer at web-baserte løsninger for bedre utnyttelse av e-kanalene (Business Channels), vil ha en økende fokus i tiden fremover.

- Vi har fra før gode erfaringer med Software Innovation. Forhandlinger og samarbeid har gått knirkefritt, sier Geir Olav Nistad fra Telenor, og føyer til at produktene etter deres oppfatning er stabile og har et enkelt brukergrensesnitt som har vært viktig ved valget av leverandør.

Til toppen