ERP-systemet skulle fungere som en teknologifornyelse av kassasystemer i butikkene, maskinsalg og programmer til utregning av fôrproduksjon, samt logistikk og finansplanlegging for konsernet som har nærmere 115 butikker på landsbasis. Det prosjektet må nå en annen leverandør ta over. Illustrasjonfoto.
ERP-systemet skulle fungere som en teknologifornyelse av kassasystemer i butikkene, maskinsalg og programmer til utregning av fôrproduksjon, samt logistikk og finansplanlegging for konsernet som har nærmere 115 butikker på landsbasis. Det prosjektet må nå en annen leverandør ta over. Illustrasjonfoto. (NTB Scanpix)
EKSTRA

Felleskjøpet med nytt IT-system

Skal ha brukt 180.000 timer på å bygge nytt IT-system. Nå gjør Felleskjøpet alt de kan for å slippe å betale gigantregningen

Det var feststemning da Felleskjøpet inngikk kontrakt om nytt datasystem. I ett og et halvt år jobbet det norske selskapet for å få på plass en leverandør – som til slutt danket ut blant annet Microsoft i anbudskampen. Etter at IT-selskapet  leverte fra seg det uferdige systemet hele tre ganger, så Felleskjøpet til slutt rødt og hevet kontrakten verdt 157 millioner kroner. 

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

Én måned gratis

Månedsmedlemskap

Kr 199
Kr 50 per uke
Prøv gratis
Første måned gratis
Som Ekstra-medlem får du lese unike artikler på Tu.no og Digi.no hver uke.

Eksklusive artikler | Fordypning og innsikt | Rabatt på konferanser
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@digi.no

Allerede medlem?

Til toppen