Felleskjøpet med nytt IT-system

Skal ha brukt 180.000 timer på å bygge nytt IT-system. Nå gjør Felleskjøpet alt de kan for å slippe å betale gigantregningen

ERP-systemet skulle fungere som en teknologifornyelse av kassasystemer i butikkene, maskinsalg og programmer til utregning av fôrproduksjon, samt logistikk og finansplanlegging for konsernet som har nærmere 115 butikker på landsbasis. Det prosjektet må nå en annen leverandør ta over. Illustrasjonfoto.
ERP-systemet skulle fungere som en teknologifornyelse av kassasystemer i butikkene, maskinsalg og programmer til utregning av fôrproduksjon, samt logistikk og finansplanlegging for konsernet som har nærmere 115 butikker på landsbasis. Det prosjektet må nå en annen leverandør ta over. Illustrasjonfoto. (NTB Scanpix)
EKSTRA

Det var feststemning da Felleskjøpet inngikk kontrakt om nytt datasystem. I ett og et halvt år jobbet det norske selskapet for å få på plass en leverandør – som til slutt danket ut blant annet Microsoft i anbudskampen. Etter at IT-selskapet  leverte fra seg det uferdige systemet hele tre ganger, så Felleskjøpet til slutt rødt og hevet kontrakten verdt 157 millioner kroner. 

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen