Skal kåre beste Microsoft-forbedring

IT-gründer Shahzad Rana og Jannik Lindbæk Jr. i Microsoft har fått overlevert alle forslagene digi.nos leser har til Windows og Office.

I desember lot digi.no våre lesere lufte sine frustrasjoner over Windows og Office. (se tidligere saker i boksen til høyre)

Uavhengig av diskusjoner om Microsofts markedsposisjon og monopol-rettssaker, er Windows og Office funksjonsrike og ganske brukervennlige programmer. Men vi har alle ønsket oss at enkeltfunksjoner, knapper og systemer fungerte litt annerledes.

digi.no bad våre lesere om innspill og de strømmet raskt inn. Etter å ha satt sluttstrek, har vi mottatt 185 til dels lange leserbrev, som regel med flere forslag.

digi.no har gjort en avtale med Microsoft om overlevering av innspillene til de to medlemmene av utviklingsteamene for Windows og Office som faktisk sitter i Norge. Håpet er at Microsoft faktisk tar inn noen av forslagene i kommende versjoner av Windows og Office.

Nå skal de beste kåres.

Som et lite incentiv, bidrar Microsoft med en premie til det beste forslaget. Vinneren stikker av med en Qtek 2020, en av markedets mest avanserte og dyreste mobil/lommedata-kombinasjoner. Maskinen har blant annet innebygget kamera, Bluetooth, 128 MB minne og SDIO kortplass, noe som løfter prisen til rundt 9000 kroner inkludert moms. Den nylanserte Qtek 2020 fikk svært gode testkarakterer hos vår søsterpublikasjon DinSide.no. Les testen i nytt vindu.

Utplukkingen av de ti beste forslagene skal gjøres av IT-gründer og utvikler Shahzad Rana (til høyre). Han skal også nominere det beste forslaget. Rana har blant annet sitte i flere statlige utvalg og holdt nylig hovedtalen under NHOs årsmiddag.

Han vil overlevere sin ti-på-toppliste til informasjonsdirektør Jannik Lindbæk Jr. i Microsoft Norge (til venstre) som sammen med representantene for utviklingsteamene for Office og Windows tar den endelig beslutningen.

digi.no vil derfor kunne offentliggjøre vinneren og de ti beste forslagene torsdag om en uke.

Les mer om:
;