Skal kåre de 50 beste

Nå starter jakten på 50 beste teknologiselskapene i Norge. Vinneren går videre til Europa-kåringen.

Nå starter jakten på 50 beste teknologiselskapene i Norge. Vinneren går videre til Europa-kåringen.

First Tuesday-nettverket i Oslo har signert en samarbeidsavtale med konsulentselskapet Deloitte, der begge parter skal bidra i arbeidet med prisen "Fast50". Fast50 er et initiativ fra Deloitte hvor formålet er å kåre Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper. Prisutdelingen går av stabelen på en First Tuesday-samling tirsdag den 4.november.

I følge avtalen blir Deloitte hovedsponsor for First Tuesday i ett år med muligheter for forlengelse. Fra før er Microsoft, Telenor, NHO, BBS, Burson-Marsteller, BMC Software, Invest UK og Intellicom hovedsponsorer av First Tuesday Oslo.

Fast50 hedrer de 50 raskest voksende tmt-selskapene i Norge (teknologi, media, telecom og biotech). Selskapene må vise til den beste utviklingen, basert på omsetning. Vinnerne fra Fast50-kåringen i Norge går videre til en europeisk kåring av de 500 raskest voksende tmt-selskaper i Europa, "European Fast500". Prisen ble arrangert i Norge i fjor for første gang og Sense var selskapet som kom øverst på listen. Sense kom på andre plass i den europeiske kåringen.

First Tuesday skal arrangere prisutdelingen, som går av stabelen tirsdag den 4.november fra kl 18 på Radisson SAS Scandinavia Hotel. Arrangementet får deltagelse fra Næringsminister Ansgar Gabrielsen. Næringsministeren skal presentere Regjeringens handlingsplan for innovasjon som offentliggjøres i slutten av oktober.

Til toppen