Skal lære folk å bruke PC-en de kjøper

Kan man ikke utnytte programmene kan man heller ikke utnytte sin IT-investering maksimalt, mener Elkjøp. I samarbeid med e-læringsselskapet Boxer Technologies skal de inkludere læreprogrammer på alle PC-er som selges via Elkjøp.

Med mer enn 50.000 solgte PC-er per år ønsker Elkjøp, ved å inkludere læreprogrammer, å gi brukeren trygghet til å ta i bruk og forstå de programmer som følger med PC-en.

Etter avtale med Boxer Technologies skal Elkjøp inkludere læreprogrammer for Windows 98/ Me og Internett på alle PC-er som selges via Elkjøp-butikkene.

- Kan man ikke utnytte programmene kan man heller ikke utnytte sin IT-investering maksimalt, sier Elkjøps salgssjef Atle Lillehagen i en pressemelding.

- Det å kunne ta i bruk sin investering er sentralt for våre kunder, og for å sikre dette ønsker vi å inkludere en merverdi i form av læring.

Brukeren av Boxicon IT-læreprogrammene jobber i et simulert miljø hvor ingenting kan gå galt, hevdes det. Skulle brukeren stå fast får han hjelp av den interaktive læreren. Fremdrift i læreprosessen sikres samtidig gjennom en høy grad av interaksjon kombinert med lyd.

Til toppen