Skal lappe sikkerhetshull i Windows 8

Fjerner i alt 19 sårbarheter.

Allerede tre knappe uker etter den offisielle lanseringen av Windows 8 og Windows RT, kommer Microsoft med de første sikkerhetsoppdateringene til systemene.
Allerede tre knappe uker etter den offisielle lanseringen av Windows 8 og Windows RT, kommer Microsoft med de første sikkerhetsoppdateringene til systemene. Bilde: Marius Jørgenrud
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
12. nov. 2012 - 14:28

I morgen er det den andre tirsdagens i november, og tradisjonen tro skal Microsoft gi ut nye sikkerhetsoppdateringer til selskapets produkter.

Microsoft kommer med seks sikkerhetsoppdateringer som skal fjerne til sammen 19 sårbarheter. Fire av oppdateringene anses som kritiske. Dissse vil fjerne 13 sårbarheter fra blant annet Windows 8, Windows RT, Internet Explorer og .NET Framework.

Én sikkerhetsoppdatering, som er rangert som viktig av Microsoft, fjerner fire sårbarheter fra Microsoft Office. Den siste oppdateringer er rangert som moderat viktig og fjerner to sårbarheter i Windows.

Langt fra alle sikkerhetsoppdateringene berører alle versjoner. Den kritiske oppdateringen av Internet Explorer berører bare versjon 9 og operativsystemene som støtter denne.

Sikkerhetsoppdateringen til Microsoft Office berører derimot alle versjoner fra og med Office 2003.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.