Skal levere skjermer til Apples netbook

Kan komme på markedet til høsten, ifølge taiwansk underleverandør.

Skal levere skjermer til Apples netbook

Kan komme på markedet til høsten, ifølge taiwansk underleverandør.

Netbooks, eller minibærbare, som de også kalles, reddet på mange måter pc-salget i fjor, i alle fall målt i antallet solgte enheter. Stadig flere pc-leverandører tilbyr nå slike små og relativt beskjedent utstyrte maskiner til en ganske lav pris.

Det har lenge gått rykter om at også Apple har slike planer, men selskapet selv uttaler seg så godt som aldri om ikke-lanserte produkter.

Nå ser det ut som ryktene kan ha blitt mer håndfaste, skal vi tro den kinesiskspråklige dagsavisen Commercial Times, som her siteres av Digitimes.

Det hevdes i alle fall nå at taiwanske Wintek skal leveres berøringsskjermer til Apple nye netbook. Leveransene skal starte i tredje kvartal i år.

Wintek skal ifølge Digitimes ha avslørt at selskapet for tiden samarbeider med Apple om å utvikle noen nye produkter, men selskapet skal ikke kjenne til bruksområdene for de nye produktene.

Selve netbooken vil ifølge Commercial Times bli produsert av Quanta Computer.

Til Dow Jones Newswires sier to ikke navngitte personer som skal kjenne til forholdene, at Apple vil lansere en netbook i løpet av andre halvdel av 2009.

Til toppen