BEDRIFTSTEKNOLOGI

Skal oppgradere «alt» samtidig

Hele Office-porteføljen, inkludert nettsky- og serverproduktene, skal fornyes.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
31. jan. 2012 - 11:26

Microsoft kunngjorde i går at den neste utgaven av selskapets kontorprogramvare, Microsoft Office, nå er gitt ut i det som selskapet kaller «Office 15 Technical Preview Program». Office 15 er kodenavnet på den neste utgaven av programvarenpakken.

Men alle som nå tror at de kan laste ned en testversjon av Office 15, må nok vende skuffet tilbake til mer dagligdagse oppgaver. Versjonen som Microsoft nå har klargjort er bare tilgjengelig for en gruppe med utvalgte kunder som har undertegnet en taushetspliktsavtale.

Ifølge Microsoft vil disse kundenes testing og tilbakemeldinger spille en nøkkelrolle i utviklingsprosessen

Microsoft forteller i praksis ingenting om hva som vil være nyhetene i Office 15, men opplyser at produktet vil være det mest ærgjerrige foretakende til nå for Office-divisjonen i selskapet. Årsaken til dette er at selskapet på samme tid vil oppgradere både nettskytjenester, servere, Office-klienter for pc og mobil, inkludert Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Project og Visio.

Det loves at Office 15 skal bidra til at brukerne kan jobbe, samarbeide og kommunisere smartere og raskere enn noen sinne.

Det er ikke lenger noen mulighet for å melde seg på Technical Preview-programmet. Den første muligheten almenheten har til å teste Office 15 kommer til sommeren, da Microsoft vil gi ut en offentlig betaversjon av programvaren.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.