Skal prøve å drive Fotball247.com videre

En konkurs-raider, en radiomann og den daglige lederen for Lyn Fotball har plukket Fotball247.com opp fra rennesteinen. Nå skal de forsøke å gjøre suksess av det havarerte konseptet.

I dag skrev digitoday.no om den tragiske historien bak Sport Media og Fotball247.com.

Nå er det klart at en gruppering med base i Tromsø skal drive fotballsatsingen videre.
Grupperingen som består av styreformann Morten Larsos, som til daglig jobber med konkurssaker og næringsmegling i Tromsø, samt Thomas Giæver (fra Radio 1 i Tromsø) og fotballklubben Lyns daglige leder, Ole Ray Grødseth, fikk tilslaget på nettsidene til Fotball247.com. Prisen var 325.000 norske kroner.


Dette er bare småplukk i forhold til fordringene som ligger på bordet til bobestyrer Jostein Nordbø. Der er det ubetalte regninger for flere titalls millioner kroner, etter hva digitoday.no erfarer.

Morten Larsos innrømmer at de fikk nettjenesten særdeles billig, sett i forhold til hvor mye markedsføringskroner som er lagt inn.

- Gründerne hadde gjort en fremragende jobb med å markedsføre tjenesten. Den har jo et sted mellom 30.000 og 60.000 sidevisninger i døgnet, sier Larsos til digitoday.no.

Grunnen til den lave prisen er ikke Larsos det minste i tvil om.

- Ingen ville røre selskapet etter tullet med domenene etter at selskapet ble slått konkurs. Det som skjedde da, motvirket all form for interesse, hevder Larsos til digitoday.no.


To stykker er allerede engasjert av Fotball247.coms nye eiere til å oppdatere sidene. Men man skal satse på en særdeles nøktern skala i forhold til Sports Mail.


- Vi skal satse på lønnsomhet, sier Larsos til digitoday.no.

Til toppen