RESULTATERFINANS

Skal selge for 50 mill på nett i 98

Datadistributøren Electronic Equipment Trading (EET) har åpnet for ordremottak på nettet. Selskapet regner med at omsetningsandelen over nettet allerede første kvartal 1998 vil nå 10 prosent av totalsalget.

Eirik Flaa
10. des. 1997 - 15:45

Electronic Equipment Trading i Norge har åpnet betillingstjeneste for sine kunder på nettet. For EET Nordic vil den norske nettsatsingen være et pilotprosjekt, og dersom satsingen blir vellykket vi selskapets øvrige nordiske enheter være på nett i løpet av første halvvår 1998.

- Planen er å ha 10 prosent av salget skal skje on-line i løpet av første kvartal. Ambisjonene for Norden er å ha 5 prosent at totalen over nettet mot slutten av 98, sier markedssjef i EET, Tom Vedvik, til digi.no.

Av en ventet nordisk totalomsetning på én milliard i 1998, skulle dét bety en årsomsetning over Internett på rundt 50 millioner kroner.

Vedvik forteller at en bestillingsstjeneste på nettet har vært etterspurt av kundene. Nettjenesten til EET er myntet på både sluttbrukere og forhandlere. For sluttbrukere er nettstedet åpent, mens forhandlere som blant annet får tilgang til daglig oppdatert lagerinformasjon må be om passord fra EET.

Totalt regner EET i Norge med å omsette for 210 millioner kroner i 1997, men omsetningen i Norge, Sverige, Danmark og Finland vil lande på rundt 770 millioner. I 1998 er målet for EET Nordic å nå én millard i omsetning.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.