Skal selge Telecomputing til de små

TeleComputing ASA og Smart Solution A/S har inngått en partneravtale der Smart Solution skal selge TeleComputing ASP tjenester til småbedriftsmarkedet, her definert som bedrifter med 1-10 brukere. Smart Solution vil gjøre dette direkte og via egne partnere som har har sitt primærmarked i dette segmentet.

"TeleComputing leverer i dag IT-outsourcing tjenster til mellomstore bedriter i Norge og Sverige. En av våre leveranseområder er ASP drift, og vi har i dag ansvar for over 15000 ASP-brukere. For bedre å kunne betjene de helt små bedriftene har vi inngått dette samarbeidet med Smart Solution” sier konserndirektør Alexander Arnesen i TeleComputing.

"Med avtalen med TeleComputing vil Smart Solution kunne levere en sikker og fleksibel driftstjeneste til et nytt marked, sier daglig leder Christian Mohn i Smart Solution. ”ASP drift er løsningen for småbedriftene som vil ha en stabil og sikker IT tjeneste uten å holde på med IT selv - slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet, sier Christian Mohn videre."

Christian Mohn har inntil nylig vært ansatt i TeleComputing med ledende ansvar for marked og produktutvikling. Den siste tiden har han hatt fokus på forretningsutvikling av blant annet Smart-tjenesten, der Mamut allerede er etablert som partner og videreselger TeleComputings ASP tjeneste gjennom Mamut Enterprise Connect.

Til toppen