KORTNYTT

Skal spre stillingsannonser på nett

Tinde og Stepstone får en bred distribusjon av digitale stillingsannonser ved et framtidig samarbeid.

4. mai 2006 - 10:35

StepStone og Tinde har inngått samarbeid om å levere jobbtjenester for Tindes brukere. Samarbeidsavtalen omfatter StepStones leveranse av interaktivt jobbmarked og relaterte tjenester til Tinde.

Avtalen, som i utgangspunktet har en varighet på tre år, øker rekkevidden av StepStones tjenester for både jobbsøkere og arbeidsgivere i form av økt trafikk og bredere markedsvindu.

For Tindes del, gjør samarbeidet det mulig å etablere en ny tjeneste for jobb og karriere. Alle stillinger på www.stepstone.no vil være synlig på www.tinde.no. Tindes brukere vil i slutten av mai få tilgang til et stort antall ledige stillinger og andre jobbrelaterte tjenester.

Samarbeidet inkluderer krysspromotering og markedsføring mellom to av Norges ledende internettselskaper. Blant annet har Tinde, gjennom Orkla Media, tilgang til en rekke medievinduer som gir bred distribusjon – og tilfang – av digitale stillingsannonser.

Gjennom www.stepstone.no og www.tinde.no vil partenes felles kunder også kunne publisere sine stillingsannonser via Orkla Medias nettaviser og andre partnere av StepStone og Tinde

- Samarbeidet utvider vår rekkevidde, øker kjennskapen til StepStone, og bidrar dermed til å styrke vår posisjon i det norske markedet. Vi er svært glade for å kunne jobbe veldig tett med Tinde og Orkla Media, sier Colin Tenwick, CEO i StepStone

- Orkla har kjent StepStone gjennom flere år. Vi er imponert over det Colin Tenwick og hans team har oppnådd de siste årene. Og vi ser frem til å samarbeide med deres norske virksomhet. Tindes nye jobbtjeneste vil utvide produktporteføljen og tilføre våre brukere en betydelig tilleggsverdi, sier Jan M. Moberg, Direktør i Orkla Media Digital Norge og styreleder i Tinde AS.

Den nye tjenesten vil være tilgjengelig på www.tinde.no i slutten av mai 2006.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra