AVTALER & KONTRAKTER

Skal teste for Nav

Vant stort anbud.

Per Welin, adm. direktør i Lemontree, har vunnet et stort testoppdrag for Nav.
Per Welin, adm. direktør i Lemontree, har vunnet et stort testoppdrag for Nav. Bilde: Lemontree
30. apr. 2013 - 09:59

Løsningsleverandøren Lemontree vant kontrakten om å levere og implementere all programvare-relatert til programvaretesting hos Nav. Kontrakten går over fem år og har en verdi på 33 millioner kroner, melder selskapet i en pressemelding.

Løsningene Lemontree skal levere er innenfor test- og kravhåndtering, ytelsestesting, testautomatisering, funksjonell testing og testdatahåndtering. Deler av dette er basert på selskapets egen programvare mens annet er basert på programvare fra partnere som HP og Grid-Tools.

Det er en kjent sak at Nav gjennomfører et storstilt moderniseringsprogram. Det skal tas ut en betydelig samfunnsøkonomisk gevinst gjennom automatisering og selvbetjeningsløsninger.

– Effektiv og moderne testing er en essensiell komponent for å sikre kvaliteten på leveranser fra programmet, skriver Lemontree i pressemeldingen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.