Skal vise fram mobilversjon av Office 2010

Microsoft går i dybden under Berlin-konferanse.

Microsoft Office Mobile 2010
Microsoft Office Mobile 2010

Microsoft går i dybden under Berlin-konferanse.

Microsoft har tidligere snakket en hel del om Office 2010 for skrivebordet og weben, men heller lite om versjonen beregnet for mobiltelefoner.

Under Tech-Ed-konferansen som arrangeres i Berlin neste uke, skal Microsofts Dev Balasubramanian holde et foredrag om Office 2010 for mobilen og hva dette åpner for av scenarier og teknologier. Foredraget heter «OFS01-IS Microsoft Office Mobile 2010 In-Depth».

Det loves blant annet en gjennomgang av klientapplikasjonene i Office Mobile, som i dagens utgave inkluderer Word, Excel, PowerPoint og OneNote, samt av bruksområder som samarbeid, mobil arbeidsflyt og mobil tilgang til data, personer og bedriftsressurser.

I tillegg vil Balasubramanian fokuser på en ny SharePoint Workspace Mobile-applikasjon, redesignet tilgang innhold på SharePoint-installasjoner og infrastrukturen som er nødvendig for å støtte dette.

Microsoft Office Mobile 2010
Microsoft Office Mobile 2010

Det antas at 2010-versjonen av Office Mobile vil spesielt tilpasses Windows Mobile 7, som trolig kommer på markedet mot slutten av 2010.

Microsoft har tidligere i år lagt ut en liten video hvor Balasubramanian berører noen av nyhetene som kommer i Office Mobile 2010. Videoen er tilgjengelig på denne siden.

    Les også:

Til toppen