BEDRIFTSTEKNOLOGI

Skal vise fram mobilversjon av Office 2010

Microsoft går i dybden under Berlin-konferanse.

Microsoft Office Mobile 2010
Microsoft Office Mobile 2010

Microsoft har tidligere snakket en hel del om Office 2010 for skrivebordet og weben, men heller lite om versjonen beregnet for mobiltelefoner.

Under Tech-Ed-konferansen som arrangeres i Berlin neste uke, skal Microsofts Dev Balasubramanian holde et foredrag om Office 2010 for mobilen og hva dette åpner for av scenarier og teknologier. Foredraget heter «OFS01-IS Microsoft Office Mobile 2010 In-Depth».

Det loves blant annet en gjennomgang av klientapplikasjonene i Office Mobile, som i dagens utgave inkluderer Word, Excel, PowerPoint og OneNote, samt av bruksområder som samarbeid, mobil arbeidsflyt og mobil tilgang til data, personer og bedriftsressurser.

I tillegg vil Balasubramanian fokuser på en ny SharePoint Workspace Mobile-applikasjon, redesignet tilgang innhold på SharePoint-installasjoner og infrastrukturen som er nødvendig for å støtte dette.

Microsoft Office Mobile 2010
Microsoft Office Mobile 2010

Det antas at 2010-versjonen av Office Mobile vil spesielt tilpasses Windows Mobile 7, som trolig kommer på markedet mot slutten av 2010.

Microsoft har tidligere i år lagt ut en liten video hvor Balasubramanian berører noen av nyhetene som kommer i Office Mobile 2010. Videoen er tilgjengelig på denne siden.

    Les også:

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.