Skandinavisk finansjakt

Policy Management Systems Corporation (PMSC) utvider perspektivet og må ha inn 100 nye IT-medarbeidere i løpet av neste år.

PMSC som spesialiserer seg på å levere IT-løsninger til finans- og forsikringsbransjene, har nylig gått ut med ekspansive stillingsannonser i flere store dagsaviser og bransjeaviser. Selskapet trenger 100 nye medarbeidere i løpet av 1999, både i Norge, Sverige og Danmark.

Selskapet leverer IT-løsninger rettet mot forsikringsbransjen og finansselskaper. PMSC vil utvide perspektivet videre til også å kunne tilby kundene konsulenttjenester og hjelp til forretningsutvikling.

Det er viktig med tilrettelegging i forbindelse med de forandringsprosessene denne bransjen nå er inne i. Ekspansjonen blir et supplement til en allerede bred plattform.

PMSC er ute etter folk som kan designe programvare, systemteknikere, systemkonsulenter og stormaskinspesialister. Det er et bredt spekter; alt fra tekniske eksperter til gode prosjektledere og folk som kan design og nyutvikling.

- Ved å annonsere på denne måten, tiltrekker vi oss et bredt spekter, sier rådgiver i PMSC, Kjell Sørensen, til digi.no. Han legger til at selskapet har fått god respons så langt.

Til toppen