Skandinavisk multimedieutdeling på direkten

Det vil bli mulig å se prisutdelingen av Scandinavian Interactive Media Event på nettet klokken 19:45 i kveld. Et samarbeid mellom det svenske reklamebladet Resumé, Spray Interactive og Telias Passagen gjør det mulig å overvære seansen som sendes i Real Video-format.

Scandinavian Interactive Media Event (SIME) arrangeres for andre året av det svenske webbyrået Spray Interactive Media Group. I år deles det ut priser i syv klasser, pluss en Grand Prix-pris til det aller beste nordiske webstedet. Til tross for at mye av arrangementet fokuserer på de skandinaviske landene, er også finske web- og multimediaprodusenter sterkt representert.

Arrangørbyrået selv, som nå skal starte virksomhet i Oslo sammen med Geelmuyden.Kiese, er blant kandidatene i to av de syv prisklassene. Både i kategorien for beste webdesign (for Electrolux) og i kategorien for beste onlinespill (Hennes & Mauritz Rocky Game), er Spray i tetsjiktet.

Dessverre er ingen norske kandidater nominert til priser i år, men utdelingen, som arrangeres i Cirkus i Stockholm, kan uansett være vel verdt å følge på nettet. Med 28,8 modem og programmet Real Video får du med deg det som skjer fra klokken 19:45 - uavhengig av om nettleseren din er en Explorer eller Navigator, ifølge svenske Resumé som nettkaster sendingene fra sine hjemmesider.

Det er først og fremst vinnerne som vil bli intervjuet, men det kan også hende at en en stjerne som Howard Rheingold (Hot Wired og Electric Minds) dukker opp på dataskjermen.

SIME arrangeres i Stockholm 21.- 23. mai med hensikt å knytte sammen mediebransjen i Norden og skape nye forretningsmuligheter for kjøpere og selgere av interaktive tjenester.

Les mer om:
;