BEDRIFTSTEKNOLOGI

Skandinavisk Scandinavia Online

Scaninavia Online har siden oppstarten ikke vært mer enn Norge Online. Nå har de ansatt en administrerende direktør i Sverige, og det betyr jakt på markedsandeler hos broderfolket fra og med i høst.

Rune F Olsen
27. sep. 1996 - 11:00

- Det er riktig at vi nå har ansatt en administrerende direktør i Sverige, men jeg ønsker ikke å kommentere denne saken videre, sier administrerende direktør i Telenor Online, Bent Brugård til digi:tele.

Kan du si noe om når dere setter inn støtet i Sverige?

- Ettersom vi har ansatt en administrerende direktør, betyr jo det at vi satser nå. Vi har hatt et datterselskap i Sverige i ett år allerede, men hvilke planer og strategier vi har for det svenske markedet kan vi ikke informere om før senere i høst, sier Brugård.

Det svenske access-markedet er langt mer åpent enn i Norge. Scenen er preget av mange aktører av omtrent samme størrelse. Nå er imidlertid markedet i ferd med å gjennomgå en forandring, hvor de små aktørene blir kjøpt opp en etter en. Blant annet, har Tele Nordia, som eies av Telenor, Tele Danmark og British Telecom, gjort framstøt i det siste. Telenor har registrert sitt varemerke Scandinavia Online i alle de tre skandinaviske landene, og det er naturlig å tro at SOL vil fungere som en ren gateway i Sverige og Danmark.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.