DIGI.NO

Skjermbilder fra funksjonsferdig Vista

23. feb. 2006 - 11:54Vista Welcome Center er det første du møter i Vista inntil du eventuelt skrur det av.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Rate and Improve Performance måler systemets ytelse og forteller deg hvor rask deler og maskinen totalt er.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Transfer-systemet skal gjøre det enklere å byttet til Vista og beholde oppsett og filer. Systemet finnes i XP, men skal være forbedret.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Microsoft har utvidet systeminformasjon-modulen.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Dette lille vinduet viser hvilken privilegier som trengs for å gjennomføre oppgaven du forsøker på.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista er mer intelligent enn Windows XP og oppdager selv enkelte typer problemer og hjelper brukere å løse dem.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista skal selges i forskjellige versjoner, hvorav Ultimate er den mest omfattende. Her skal man åpenbart få tilgang til en del ekstra tillegg.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista skal gi produsenter av Windows-programvare en integert nettbutikk for markedsføring av sine produkter. Programvare som tilbys her skal være garantert fri for spionvare og andre trusler.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Sidebar skal ligge på siden av skjermen og lar brukere velge interaktive informasjonmoduler, et system Apple blant annet tilbyr.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Du vil kunne velge mellom en rekke moduler. Microsoft forteller mer om systemet på Microsoftgadgets.com.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista kan vise bildeserier.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Microsoft har lagt inn deler av Desktop Search i Vista, så søk på dokumenter fra Startmenyen finner også epost og annen informasjon.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Når du i Vista fører musen over programmer som er lagt ned på bunnlinjen, får du se dem i miniformat.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Aero heter foreløpig 3D-muligheten i Vista. Det vil kreve et 3D-grafikkort. Med et klikk på Windows-knappen og Alt-tasten vil du kunne bla i åpne applikasjoner på en penere og kanskje nyttigere måte.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista gir bedre kontroll over hvordan ikoner oppfører seg.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Sikkerhetsenteret som SP2-oppgraderingen gav Windows XP er utvidet litt.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Sikkerhet er det store salgsargumentet Microsoft bruker på Vista. I motsetning til i XP, vil ikke Windows Vista kjøre i administrator-modus unntatt når det trengs og da bare med eksplisitt godkjennelse fra brukeren. Dette vil stoppe mange sikkerhetstrusler.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista utvider kontrollpanelet med en rekke muligheter.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista har et mye bedre system for backup som lar brukere sette opp automatisk kopiering.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.I stedet for å si at du vil ta backup av en mappe eller .doc-filer, kan man velge på en enklere måte.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Du kan også be om å få tatt backup av en hel disk.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Den nye nettverksmodulen gir bedre oversikt over muligheter og hva som skjer.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Microsoft lover et fiskefilter for å stoppe datatyveri i Vista.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista har et system som skal forenkel deling av innhold over private nettverk.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Når du bretter ned WIndows Media Player får du en minispiller på bunnlinjen.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Microsoft deler ut denne skjermdumpen fra Synccenter, et program for backup og filkopiering.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Vista skal gjøre det enklere for foreldre å sette opp og kontrollere barns bruk av Internett og PCen.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.