BEDRIFTSTEKNOLOGI

Skreddersydd år 2000-verktøy

Det amerikanske konsulentselskapet Churchill & Harriman har lansert en tjeneste kalt ICU 2000 - Ìnfrastructure Compliancy Update 2000 - for å sikre at bedrifters infrastruktur ikke forblir sårbar overfor År 2000.

Eirik Rossen
10. sep. 1997 - 12:13

Ifølge konsulentselskapet dekker tjenesten et globalt marked på rundt 60 milliarder dollar. Den går ut på å fore bedrifter med skreddersydd informasjon om utviklinger og oppgraderinger som har betydning for deres infrastruktur, slik at det blir enklere å sortere ut hvilke komponenter som kan ha negativ innvirkning på det samlede arbeidet med å sikre seg mot datafeil i forbindelse med årtusenskiftet.

Selskapet hevder å være de første som tilbyr tunge dataorganisasjoner et komplett redskap for å håndtere årtusenproblemer knyttet til infrastrukturen, og ikke bare til enkeltapplikasjoner.

Tjenesten avlaster organisasjoner som ellers hadde måttet sette av egne ressurser på å følge for eksempel hva slags typer programvare trengs til enhver tid, og når År 2000-kompatible versjoner gjøres tilgjengelige.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.