Slik får du mer trafikk uten at det koster

Har du web-sider som du vil ha mer trafikk på, uten at det koster noe? Her finner du nettstedet som lærer deg hvordan.

Har du web-sider som du vil ha mer trafikk på, uten at det koster noe? Her finner du nettstedet som lærer deg hvordan.

Freepromote er en av de nettstedene jeg har lagt i bokmerke-listen min under "Verktøy". Dette er rett og slett det nyttigste nettstedet jeg vet om, når det gjelder grunnleggende trafikk-skaping på nett. Faktisk har det hendt at jeg har sagt nei til konsulentoppdrag, og i stedet har sendt kunden URL'en til dette nettstedet. Helt gratis.

I stedet for banner-annonsering og sånt som vi i den kommersielle delen av bransjen lever av, er det her snakk om å utnytte nett-mediets iboende muligheter. Som å optimalisere nettstedet for brukertilgang, registrere seg i forskjellige søkemotorer, og bruke meta-tagger målbevisst (dog helst ikke på samme måten som Telenor Nextel ...) Blant annet.

En fin ting med Freepromote er at alt du trenger å vite er lett tilgjengelig - du trenger ikke være informatikk.utdannet for å skjønne det som står her. Dessuten får du nyttige verktøy på kjøpet, blant annet en online meta-tag generator, som lager ferdig kode du kan klippe og lime inn i HTML-dokumentet.

Freepromote har også en gratis "submission service", for effektiv registrering i en rekke søkemotorer på en gang. (Ja, den typen tjeneste som du får tilbud om per e-post til "kun $99" minst en gang i uka.) Og ønsker du å vurdere forskjellige opplegg for link-utveksling, finner du en inngående gjennomgang av slike, sammen med linker til de beste.

Med andre ord: Dette er det første nettstedet du bør besøke, hvis du vil ha mer trafikk uten at det koster noe.
Her finner du nettstedet:
Freepromote.com

Og her finner du tidligere Furu-streif:
Til toppen