BEDRIFTSTEKNOLOGI

Slik gjør du Windows 95 år 2000-kompatibel

Microsoft la denne uken likevel ut en oppdatering til Windows 95 skal gjøre operativsystemet kompatibelt med tusenårsskiftet. Selskapet har tidligere uttalt at Windows 95 aldri ville bli fullstendig kompatibelt med den neste årtusenet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
16. apr. 1999 - 10:17

Når Microsoft nå har lagt ut en oppdatering til Windows 95 som skal gjøre operativsystemet 100 prosent kompatibelt med tusenårsskiftet, kommer dette som en overraskelse på mange. Selskapet har tidligere gått ut fra at brukere av eldre produkter uansett ville oppgradere til nyere produkter, slik at det ikke ville være noen hensikt i å forberede de gamle produktene på år 2000. Men fortsatt er bruken av disse produktene temmelig omfattende.

En peker til nedlastningsiden for denne oppdateringen finner du i spalten til høyre. Når du har installert denne, skal du mer eller mindre trygt kunne kjøre maskinen din fram til år 2035 eller der omkring. Da slipper Windows opp for datoer.

Oppdateringen gjelder foreløpig kun for den engelske utgaven av Windows 95. En norsk utgave skal bli tilgjengelig i mai.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.