Slik har du aldri sett Evry-toppene

Terje Mjøs slår seg løs.

Evrys konsernsjef Terje Mjøs slo seg løs med ledergruppen i selskapet da de i mars byttet navn. Hele ledergruppen fremførte to "hip hop-klassikere" foran alle ansatte. Spørsmålet er om de har en fremtid på scenen etter dette.
Evrys konsernsjef Terje Mjøs slo seg løs med ledergruppen i selskapet da de i mars byttet navn. Hele ledergruppen fremførte to "hip hop-klassikere" foran alle ansatte. Spørsmålet er om de har en fremtid på scenen etter dette. (Bilde: Skjermdump Youtube)

Terje Mjøs slår seg løs.

Norges klart største IT-selskap feiret seg selv og nytt navn med en heidundrende fest i midten av mars i år. Over 6000 av selskapets ansatte benyttet lørdagskvelden til å feire at de gikk fra EBD Ergogroup til Evry.

    Les også:

En av overraskelsene fra festen var da hele ledergruppen i selskapet inntok rollen som hip hop-stjerner på Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo. Evry-sjef Terje Mjøs gjør en vågal coverversjon av Snaps 90-tallshit «We got the Power».

Etter dette kom en versjon av Run DMC og Aerosmiths låt «Walk this way». Her tok Evrys finansdirektør Eli Giske, HR-direktør Tone Øvregård og markedssjef Hilde Solegaard mikrofonene i rollen som hip-hop legendene Run DMC og rappet seg gjennom en ganske omskrevet versjon av hitten. Forøvrig var hele ledergruppen i selskapet representert på scenen – dansende eller spillende på et instrument.

Selvsagt kliner Mjøs til og forsøker å få hele Fornebu med seg på å stave E-V-R-Y.

Videoen av det hele ble postet på Youtube i slutten av mars og har ennå bare blitt sett av noe over 10.000 stykker. Vi mener imidlertid at denne absolutt har et potensial for et langt større publikum!

Se og døm selv:

Til toppen