OPERATIVSYSTEMER OG PROGRAMVARE

Slik ser nye Outlook ut

Microsoft har nå begynt å rulle ut en ny versjon av Outlook

Nye Microsoft Outlook får blant annet integrasjon fra andre produkter i Office 365 pakken
Nye Microsoft Outlook får blant annet integrasjon fra andre produkter i Office 365 pakken Skjermbilde: Microsoft

Den nye Outlook-versjonen er bygget for å integreres tettere med flere aspekter av Office 360 pakken. Den nye versjonen av e-post klienten ser mer ut som nettversjonen av Outlook. Utseende reflekterer designspråket Microsoft har på sine andre Office-produkter, Windows og mobilapper. Dermed blir e-postklienten til teknologikjempen integrert inn i et nytt og moderne utseende.

Microsoft lar nå Office Insiders teste den nye versjonen, det skriver Microsoft på sin Insider-blogg.

Større støtte for merking

Tidligere i Outlook systemet har man kunnet merke andre personer i e-postene ved bruk av krøllalfa. Nå legger Microsoft inn muligheten til å også legge til skylagrede vedlegg ved å bruke krøllalfa etterfulgt av filnavnet. Den oppdaterte versjonen av e-post-klienten har også fått funksjonalitet som minner deg på e-poster som du bør svare på hvis Microsoft sitt system mener e-posten trenger et svar.

Mail som blir skrevet der @ blir brukt for å finne dokumenter og personer
Nå kan man bruke krøllalfa for å ikke bare merke personer men også legge ved dokumenter lagret i skyen Skjermbilde: Microsoft

Ny kalender

Det er ikke bare e-post-systemet som er oppfrisket. Microsoft kommer også med brett-visning. Her er det ulike kolonner, som Microsoft kaller brett (Boards) der du kan ha gjøremålsliste, agenda-oversikt over kalendere, og mange flere muligheter.

fire kolonner i outlook, første er todo-liste, andre er agenda-liste, tredje er tips og triks, og fjerde er en firedagers kalender
Outlooks nye kalendervisning «Board-view» viser brett med ulik informasjon. Skjermbilde: Microsoft
Les også

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.