Slik ser Windows 7 ut i dag

Microsoft har kommet men en testversjon av Windows 7. Her kan du bilder av operativsystemet.

Slik ser Windows 7 ut i dag

Microsoft har kommet men en testversjon av Windows 7. Her kan du bilder av operativsystemet.

Tirsdag i forrige uke gjorde Microsoft en pre-betautgave (build 6801) av det kommende Windows 7-operativsystemet tilgjengelig for deltakerne av selskapets Professional Developers Conference (PDC). Dette operativsystem blir trolig lansert om et års tid, for eksempel under neste PDC, som skal arrangeres i midten av november 2009.

Versjonen som ble gjort tilgjengelig for PDC-deltakerne er en ganske tidlig versjon, som ikke er funksjonferdig. Først i januar 2009, når den første virkelige betaversjonen av Windows 7 kommer, får vi vite alt som skal være med i det nye operativsystemet.

Men allerede under PDC demonstrerte Microsoft noe av funksjonaliteten som ikke er med i pre-betaen. Dette inkluderer Enhanced Windows Taskbar, Jump Lists og visse forbedringer i

Windows Aero Desktop.

I denne bildeserien illustreres noen av nyhetene som loves i Windows 7, inkludert enkelte ting som ikke er med i prebetaen.

Enkelte som allerede har testet Windows 7 pre-beta, sier at resultatet er svært lovende i forhold til hva de har opplevd med Windows Vista. Dette gjelder funksjonalitet, men også ytelse. Ikke minst det siste er interessant, for representanter for Microsoft fortalte under PDC at det ikke hadde noen hensikt å teste ytelsen til den nåværende, ikke-optimaliserte utgaven. Vi velger å tro at ytelsen ikke blir svekket med den ferdige versjonen.

    Les også:

Til toppen