SFTY

Slik utviklet Sfty en egen protokoll for kommuni­kasjon mellom sensorer

Etter 30.000 kodelinjer kan det lille norske selskapet levere et unikt system for brannvarsling i et umettet marked. Nå er over 12.000 enheter i drift.

Den norske selskapet har utviklet en egen protokoll for kommunikasjon, og kan levere et unikt smarthus-produkt. Fra venstre: Markedssjef Espen Schrøder og sivilingeniør og konstruktør Jon Øyvind Stenerud i Sfty, her utenfor Sftys kontor på Lysaker.
Den norske selskapet har utviklet en egen protokoll for kommunikasjon, og kan levere et unikt smarthus-produkt. Fra venstre: Markedssjef Espen Schrøder og sivilingeniør og konstruktør Jon Øyvind Stenerud i Sfty, her utenfor Sftys kontor på Lysaker. (Foto: Heidi Sævold)
EKSTRA

Etter 30.000 kodelinjer kan det lille norske selskapet levere et unikt system for brannvarsling i et umettet marked. Nå er over 12.000 enheter i drift.

LYSAKER (digi.no): Borettslag og sameier har lenge måttet velge mellom mellom enkle og ofte upålitelige røykvarslere av den gamle sorten, og dyre komplekse kablede alarmanlegg. Men noen norske ingeniører og utviklere så i 2012 sitt snitt til å prøve å levere noe nytt i dette markedet, og stiftet selskapet «Sfty».

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Juletilbud: 700 kr i rabatt første år. Som Ekstra abonnent får du tilgang til 45 eksklusive saker hver uke.
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen