Slipper å lyve for eMate 300

Apples eMate 300 har vært tilgjengelig kun for skolebarn, noe som har ført til at voksne har måttet lyve for å få en maskin. Nå lover Apple at voksne også skal få muligheten.

Apple Computers mobile computer, eMate 300, har, i likhet med Newton MessagePad 2000, vist seg å være en kjempesuksess. eMate er beregnet på skolebarn i 1. - 12. klasse, men har blitt etterspurt blant eldre elever og voksne med tilknytning til det amerikanske skolevesenet. Faktisk har folk løyet på søknaden og utgitt seg for skolebarn på søknaden man må fylle ut for å få kjøpe eMate 300.

eMate er en lett, bærbar og rimelig computer som tåler en støyt - i motsetning til vanlige bærebare maskiner. Den har de mest vanlige funksjoner som elever trenger som tekstbehandling, regneark, tegneprogram, kalkulator, og nettleser.

Apple har tatt konsekvensen av den store interessen for maskinen og gjort den tilgjengelig for en større gruppe mennesker med tilknytning til skolen. Studenter, lærere, foreldre, og universitetsansatte kan nå kjøpe maskinen direkte fra Apple eller gjennom Apples skoleforhandlere.

Les mer om:
;