Slutter for å starte konkurrerende byrå

Viseadministrerende direktør i mediebyrået MediaCom slutter sammen med en av avdelingslederne for å starte konkurrerende virksomhet.

Viseadministrerende direktør i mediebyrået MediaCom slutter sammen med en av avdelingslederne for å starte konkurrerende virksomhet.

Arne-Inge Christophersen, viseadministrerende direktør i mediebyrået MediaCom, skal sammen med Rune Johansen, som er leder for SMC-avdelingen, nå slutte i selskapet for å starte et konkurrerende mediebyrå.

MediaCom har nytt godt av Christophersens interesse for Internett, og han var også med å starte byråets Internett-avdeling Media.com i januar 1998. Da var Nina Hølke eneste ansatte på avdelingen. Nylig fikk hun selskap av tidligere OLC-markedssjef Helene Christensen.

- Arne-Inge har ikke vært Internett-ansvarlig, men hans interesse for nettet har gjort at han har jobbet mye med nett-oppgaver, og også brukt det i sin rådgivning. Det var også han som tok initiativ til denne avdelingen, og til ansettelsen av Nina og Helene, så man kan vel kalle ham en slags fødselshjelper, sier Egil Storaas, administrerende direktør i MediaCom, til digi.no.

Christophersens oppsigelse kommer ikke overraskende på Storaas.

- Vi har visst om planene lenge, og også søkt etter mulige samarbeidsformer uten at vi har funnet frem til noen. Det er dramatisk, men det er også kommet noe positivt ut av det, sier Storaas.

- Vi har nå mulighet til å se på videre organisering av virksomheten, fortsetter han. Det er ingen som konkret skal ta over viseadministrerende-stillingen, men selskapet jobber nå med alternativ betjening slik at kundene får den service de trenger.

Til toppen