Småbedrifter vil ha nettbasert faktura

Den norskutviklede nettbaserte fakturatjenesten SendRegning.no har mer enn en doblet seg det siste året.

Etter en utviklingsperiode på to år ble SendRegning.no først lansert i 2004, men tjenesten har opplevd en sterk vekst hvert år. Ifjor ble det sendt 43.000 fakturaer via SendRegning.no som var en økning fra 17.000 året før.

Det er først og fremst blant enkeltmannsforetak at SendRegning.no opplever den største veksten, som nå har nå 4300 registrerte brukere.

Utsendelse av fakturaer med SendRegning.no kan gjøres hvor som helst i verden, bare man har tilgang til Internett. Brukeren fyller ut fakturaen på skjermen og velger om man vil sende den ut som e-post eller om SendRegning.no skal sende den ut på papir. Tjenesten gir brukeren automatisk beskjed via e-post når det er på tide å purre. Det er ingen oppstart- eller abonnementskostnader og tjenesten skal kun hjelpe brukeren til å få inn penger på konto.

Det er Balder Programvare som har utviklet SenRegning.no og tjenesten har fire fast ansatte. SendRegning.no var blant finalistene ved utdelingen av Rosing prisen for Brukervennlighet ved Dataforeningens 50 års jubileum.

Les mer om: