SMS-krigen begynner neste uke

- Vi kommer i full drift med vår SMS-tjeneste fra neste uke, forsikrer Teletopia-sjef Robert Hercz.

- Vi kommer i full drift med vår SMS-tjeneste fra neste uke, forsikrer Teletopia-sjef Robert Hercz.

Teletopia-sjef Robert Hercz slo på stortromma i dag, ikke for å proklamere starten på den lenge forventede priskrigen på SMS-tjenester, men for å hudfletteTelenor for trenering. Hercz mener han selv kan tjene penger på SMS-meldinger, samtidig som brukerne sparer penger på å sende dem via Teletopia framfor å bruke NetCom eller Telenor.

Les også

I et intervju med Aftenposten sier Hercz at testingen først kom i gang denne uka, på grunn av langsom saksbehandling hos Telenor.

Til digi.no sier Hercz at testingen bare vil kreve noen få dager.

- Vi kommer i full drift i løpet av neste uke.

Overfor Aftenposten viste en talsperson for Telenor til manglende volumberegninger og bankgaranti for å forklare hvorfor Telenor ikke har åpnet for testing på et tidligere tidspunkt.

- Dette avviser jeg kategorisk, sier Hercz. - Telenor har fått volumberegningene for lengst. Vi skal stille bankgaranti når de kommersielle tilbudene våre er tilgjengelige.

Hercz vil ikke antyde annet om prisnivået enn at han vil konkurrere på pris. SMS-tjenesten skal rettes mot forbrukere, og mot firmamarkedet. Hercz vil ikke gi nærmere detaljer om spesielle tilbud hen tenker seg overfor firmamarkedet.

Til toppen