SMS til 3 øre stykket

Robert Hercz sender sjokkbølger inn i Telenor og NetCom. Lørdag åpner han sitt nye mobilnett, T3, med SMS-priser ned i tre øre per melding.

Robert Hercz sender sjokkbølger inn i Telenor og NetCom. Lørdag åpner han sitt nye mobilnett, T3, med SMS-priser ned i tre øre per melding.

Teletopia Mobile Communications AS åpner denne uken det tredje mobiltelefonnettet i Norge for publikum.

Og Robert Hercz klemmer til fra første stund: Du skal kunne ringe for 39 øre internt i nettet Teletopia T3, og til fastnett. Og SMS-prisene i nettet blir på skarve tre øre stykket!

Dessuten settes månedsavgiften til kroner 0,-...

- Med en ringepris på bare 39 øre per minutt til fastnettet og til andre Teletopia T3-abonnenter, ingen måndsavgift, og bare 3 øre per SMS-melding i testperioden, tror vi at dette er midt i blinken for dem som allerede har dyre kontantkort fra de andre operatørene, sier Hercz.

Gjennom Teletopia T3 tar Hercz sikte på å tilby rimelige tjenester til dem som bor, oppholder seg og har hoveddelen av sine fritidsaktivieter i Oslo-området. Teletopia har foreløpig utplassert 43 radiosendere - langt de fleste i Oslo-gryta - men nye basestasjoner blir fortløpende utplassert i Oslo-området for å øke dekningsområdet.

- Teletopia ønsker publikums tilbakemeldinger på hvor vi behøver å bygge flere radiosendere, og hvilke tjenester vi skal tilby i nettet. Helt fantastisk lave priser er vår måte å si takk til dem som vil prøve vårt nye mobilnett, selv om ikke alle tjenestene og funksjonene er helt på plass ennå, sier administrerende direktør Robert Hercz.

- Man kan jo beholde det kontantkort-abonnementet man allerede har, og viderekoble T3-telefonnummeret dit når man er utenfor Oslo, foreslår han.

Men pass på: Når det gjelder SMS-meldinger til NetCom og Telenor, krever disse operatørene 43 øre fra Teletopia for hver melding en Teletopia-abonnent sender til en av deres abonnenter. Derfor må Teletopia ta 43 øre fra sine testabonnenter når de sender meldinger til Telenor eller NetCom.

Startpakker som koster 100 kroner - der man kan ringe for hele beløpet straks man har registrert seg via internett - vil være tilgjengelig fra lørdag 11.oktober i Telebutikkene på Oslo S, Byporten, Gunerius og Vika.

Før du løper til Telebutikken på lørdag for å hente en startpakke, sjekk på http://www.teletopia.no om du befinner deg innenfor dekningsområdet!

Til toppen