Snart får du interaktive pengespill på TV-en

Norsk Tipping og Zonavi går sammen om å utvikle interaktive pengespill på TV. De første produktene går på lufta til neste år, men allerede i år starter utviklingen av en ny digital distribusjonskanal for pengespill i Norge.

Samarbeidsavtalen mellom Telenor-eide Zonavi AS og Norsk Tipping omfatter distribusjon av pengespill som Lotto, Tipping og Oddsen på digital-TV via satellitt, kabel, og andre fremtidige TV-plattformer. Spillene vil ha krav om både aldersbegrensning og innsatsbegrensning.

- I første omgang vil spillene bli distribuert til kunder av Canal Digital og Telenor Avidi. Brukerne må ha en digital dekoder og Norsk Tippings nye spillerkort for å kunne spille via en digital TV-plattform. Som betalingsløsninger planlegger partene å benytte DnB- og Telenors løsning Smartpay og Smartkort fra Buypass, opplyser selskapene i en felles pressemelding.


Det første pengespillet som lanseres på digital-TV og Zonavis TV-plattform vil trolig bli en versjon av Oddsen (bildet t.h.) som planlegges lansert i løpet av første halvår 2003.

Les også:

Til toppen