BEDRIFTSTEKNOLOGI

Snart kommer Dells skrivere til Norge

Om kort tid vil norske kunder kunne velge blant sju forskjellige Dell-skrivere.

30. sep. 2003 - 10:27

Dell Norge opplyser at sju forskjellige modeller vil være tilgjengelige fra deres nettsted fra 1. november. Utvalget består av en personlig blekkskriver, to personlige alt-i-ett blekkskrivere – en med skriver, skanner og kopierer, en med skriver, skanner, kopierer og faks – en personlig laserskriver og tre sort-hvitt laserkrivere for arbeidsgrupper.

    Les også:

Bildet viser den enkleste alt-i-ett personlige blekkskriveren.

Alle skriverne utstyres med tilpasset driftsprogramvare. Alle har for eksempel en funksjon som varsler deg når du er i ferd med å gå tom for blekk eller toner. Varslingsvinduet gir deg en-klikks tilgang til bestillingssiden hos Dell som automatisk identifiserer skrivermodellen og tilbyr riktig toner eller blekkpatron. Denne egenskapen er forklart som et ønske fra kundene. Den bidrar også til å øke den kundeandelen som tyr til Dell heller enn til muligens rimeligere tredjepart når de trenger blekk eller toner.

I den største skriveren er det verktøy for å konfigurere maskinen gjennom en nettleser, og for å sørge for at driftsansvarlig får løpende vedlikeholds- og driftsinformasjon fra skriveren per e-post.

Blekkskriverne og de to enkleste laserskriverne leveres med ett års bytteservice neste arbeidsdag, mens de to største laserskriverne leveres med ett års på-stedet-service neste arbeidsdag. Man kan velge en utvidet serviceavtale for laserskriverne.

De norske prisene vil gjøres kjent i løpet av oktober. Da Dell kunngjorde sin skriversatsing i oktober i fjor, lovet de prisfest for kundene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.