Snart på Din Side

- Redaksjonene som skal være en del av DinSide AS er allerede i gang med å jobbe, opplyser administrerende direktør Bernhard Steen. Likevel lanseres ikke de nye webproduktene til den tidligere PC World-redaktøren før 1. april i år.

Da planene å lansere forlagshuset DinSide AS ble presentert i mai i fjor, var oppstarten beregnet til 1. januar i år.

Lanseringsdato er nå 1. april, forteller administrerende direktør i DinSide AS, Bernhard Steen.

- Målgruppen skal være "kjøpere" i vid forstand, men jeg vil ikke definere målgruppen som "forbrukere"- det blir galt. Tidsskriftene som legges ut på nett skal rette seg mot personer som for eksempel skal kjøpe bil eller data, forteller Steen til digi.no.

- Det er etablert tre ulike redaksjoner innen fagområdene bil, data og økonomi. DinSide AS består i dag av 13 ansatte. Det er planer om å utvide både antall redaksjoner/publikasjoner og antall ansatte. Den redaksjonelle profilen er klar, det som står igjen er å ferdigstille designen, sier Steen. Han utelukker ikke at stoffet de ulike redaksjonene produserer også kan bli solgt til papiraviser.

Per i dag er det tre investorer som står bak selskapet DinSide AS: Bernhard Steen, Anders Brandt som er direktør i Virtuelle Virksomheter og Micro Holding Invest (Jan Skøien). Foreløpig er det dårlig med utenlandske investorer.

- Vi jobber fremdeles med å finne utenlandske partnere, forteller Steen som ikke er så mye mer meddelsom enn da han hadde pressekonferanse i mai i fjor (se egen relatert artikkel).

Steen vil ikke si hvor store inntekter man stipulerer med i forhold til annonser og heller ikke mål for omsetning. Han regner med at selskapet får sitt første break-even i løpet av året. Steen vil helder ikke navngi hvilke nettsteder han vil se på som konkurrenter, men avviser at DinSide AS vil ligne på HjemmeNett, forbrukersatsingen til Orkla, Egmont og Hjemmet Mortensen.

- Vi har bestemt oss for at vi skal prøve å gjøre en bedre jobb enn andre aktører på markedet. I dag er mange ikke flinke nok. Vårt konkurransefortrinn skal være på innholdssiden, sier en tilbakeholden Steen.

Til toppen