SOA i praksis

Thorsten Heller i Integrate forklarer Service Oriented Architecture (SOA).

SOA i praksis

Thorsten Heller i Integrate forklarer Service Oriented Architecture (SOA).

digi.no har de siste ukene begynt å produsere en egen serie med videoinnslag om temaer, teknologier og produkter som vi anser for å være viktig for IKT-bransjen.

Disse innslagene foregår i form av en samtale, og vi tar opp ett tema hver uke. Innslagene blir publisert på lørdager, og vi må anses å fortsatt være i en litt eksperimenterende fase.

Hittil har vi tatt for oss IE8 beta 2 og første beta av Google Chrome, IPv6 og OpenOffice.org 3.0.

Det fjerde innslaget er filmet, og vil bli publisert førstkommende lørdag. I innslaget ser vi på bruken av fødselsnumre i IT-systemer, og personvernproblematikken rundt dette.

Nå gjør vi et nytt lite eksperiment, i form av å presentere en videoserie om SOA (Service Oriented Architecture) som er laget av IT-selskapet Integrate og MediaPlanet.

Dette er korte videoinnslag der Thorstein Heller, CTO i Integrate, forklarer litt om SOA, et tema som opptar mange i IT-bransjen. Alle innslagene er tilgjengelig gjennom medieavspilleren nedenfor.

Vi er interessert i å høre tilbakemeldinger om hvordan dere lesere synes at dette fungerer, eventuelt ikke fungerer. Kom gjerne med innspill om selve videoen, og om det er interessant å se videoinnslag fra bransjeaktører som tar opp bransjetemaer. Alle innspill mottas med takk.

Til toppen