Software Innovation forsatt i minus

Satser på vekst med selskapets nye produktserie.

Software Innovation forsatt i minus

Satser på vekst med selskapets nye produktserie.

Software Innovations tall for første kvartal er nå klare, og viser at selskapet omsatte for 115,4 millioner kroner i første kvartal 2008. Det er likt som samme periode i fjor. Driftsresulatet før avskrivninger endte på minus 2,2 millioner kroner, mot 100.000 i underskudd i samme periode i fjor.

Resultatet for årets første kvartal er som forventet, og forklares med selskapets tapsprosjekt for den danske domstolsstyrelsen (DSS), endringer i operativ ledelse og at påsken i år falt under første kvartal, i motsetning til i fjor, hvor påsken ble avviklet i andre kvartal.

Selskapets kontantstrøm fra operasjonelle aktiviteter endte i første kvartal på minus 26,8 millioner kroner, en reduksjon på 32,5 millioner fra samme periode i fjor. Den viktigste årsaken til denne reduksjonen er knyttet til avslutningen av prosjektet for DSS som ble meldt i 2007.

I første kvartal 2008 lanserte selskapet ny versjon av deres 360°-produktserie.

– Det er denne plattformen som skal redde virksomheten, og gi oss god vekst, sa selskapets programvaredirektør Halvor Walla, til digi.no i forbindelse med lanseringen i forrige uke.

    Les også:

Til toppen