Software Innovation omfavner Office 2007

Microsoft og Software Innovation styrket samarbeidet mot nordiske storkunder, med utgangspunkt i Office 2007.

Microsoft og Software Innovation styrket samarbeidet mot nordiske storkunder, med utgangspunkt i Office 2007.

Microsoft og Software Innovation annonserer i dag et tettere strategisk samarbeid mot store kunder på det norske og nordiske markedet. Samarbeidet tar sikte på å optimalisere verdien av Software Innovations løsninger for informasjons- og dokumenthåndtering i privat og offentlig sektor. Dette skjer gjennom en tettere integrasjon med Microsoft Office plattform for kontorstøtte og samhandling.

Software Innovation annonserer gjennom samarbeidet nye løsninger som vil integrere selskapets produkter for Document Management og Record Management med Microsoft Office og SharePoint plattformen. Løsningene betyr at dokumenter og annen informasjon som produseres og behandles i SharePoint automatisk blir ivaretatt i Software Innovations løsninger Corporate 360 og Public 360. På den måten vil arkivering og langtidsoppbevaring etter anerkjent regelverk sikres.

Software Innovations løsninger vil fremover bli tett integrert mot Microsoft Office 2007 - den neste versjonen av Microsofts kontorstøtteprodukter. Både Corporate 360 og Public 360 vil utnytte nye muligheter for prosessautomatisering, samhandling og informasjonshåndtering som tilbys i denne nye plattformen.

Til toppen