Søker programmerere til Internship program

Medallia Nordic vil ha flere programmere til sitt internship-program.

Søker programmerere til Internship program

Medallia Nordic vil ha flere programmere til sitt internship-program.

Internship-program åpner for at studenter får tilbud om å jobbe en kortere periode i bedriften for å bli lært opp. Dette er svært vanlig i USA, og på universitetene er det nærmest obligatorisk. I Danmark er det en nødvendighet i doktorgrader.

Studenter som får være med i internship-programmet får anledning til å jobbe i et stort, internasjonalt miljø.

Nå lokker også Medallia Nordic med internship-program. Programvareselskapet vil først og fremst tiltrekke seg det de kaller outstanding programmers. Selskapet har oppnådd suksess med et system for tracking, avansert analyse og oppfølging av kundetilfredshet.

Medallia Inc. ble startet i Silicon Valley i 2000, mens Medallia Nordic ble etablert i Oslo i mars 2006 som ren utviklingsavdeling. Det nordiske selskapet skal fungere som innovasjonssenter.

Over halvparten av Medallias nåværende programmere har fått status som såkalte «TopCoders», og fire fra Oslo-kontoret var blant 48 finalister som ble valgt ut til å konkurrere på problemløsing i TopCoder's Open.

- Vi vil ha folk med solide kunnskaper, en entreprenørånd og et ønske om å jobbe i et stort team, sier toppsjef Borge Hald i Medallia.

Vinnerne vil få mulighet til å jobbe enten i Menlo Park eller i Oslo gjennom internship perioden, som vil gå fra juni til august. Søknadsfristen er 27. mars.

80 prosent av dem som tidligere har deltatt i Medallias internship-program har blitt tilbudt fulltids jobb i selskapet.

Til toppen