Søker selgere for webbasert ERP

Gartner spår webbasert ERP en lysende framtid, og norske 24SevenOffice søker mange nye selgere.

Gartner spår webbasert ERP en lysende framtid, og norske 24SevenOffice søker mange nye selgere.

Skien-baserte 24SevenOffice (tidligere Kontorplassen.no) er en av Norges hurtigst voksende bedrifter. Helt fra 1996 med datidens elendige internettforbindelse, har en knippe idealister sittet og utviklet webbaserte ERP-løsninger.

Nå er markedet endelig modent for denne type løsninger. Fortsatt ikke så vanlig ennå i Europa og Skandinavia, men i USA er det en rivende utvikling, ledet av internasjonale giganter som Salesforce og NetSuite.

Analyseselskapet Gartner spår at Salesforce vil vokse til å bli en av USAs tre største CRM-aktører. For tiden omsetter Salesforce for noe over 25 millioner dollar i kvartalet.

I Norge er 24SevenOffice, Proweb i Sandefjord og Kreasoft i Mo i Rana tidlige innovatører på dette markedet.

Etter mange års prøving og feiling, spesielt på hurtighetsforbedringer, er Skien-selskapet klar for aggressive framstøt mot både det norske, svenske og engelske markedet. Selskapet søker nå ti selgere som skal gå i bresjen for webbaserte ERP-løsninger.

24SevenOffice er mest kjent for sin økonomimodul med regnskapsprogrammer og har rundt 600 kunder i Norge i dag. Selskapet har seks ERP-hovedmoduler innen økonomi, CRM, planlegging, kommunikasjon, publisering og prosjektstyring.

Økonomi er igjen delt opp i fakturering, regnskap, logistikk, lagerstyring, fil og dokumenthåndtering.

Nylig kjøpte selskapet opp svenske Start and Run med 300 kunder. I tillegg har 24SevenOffice etablert seg med kontor i provinsbyen Chenai i India. Her er indere ansatt under ledelse av en nordmann, og avlønnes med fra 500 til 5000 kroner i måneden, avhengig av utdannelse og oppgaver.

24SevenOffice har også etablert seg i London.

– Vi vet at det bare i stor-London finnes halvannen millioner bedrifter med 1 til 25 ansatte, sier internasjonal direktør Ståle Risa til digi.no.

Til toppen