KARRIERE

Søker selgere for webbasert ERP

Gartner spår webbasert ERP en lysende framtid, og norske 24SevenOffice søker mange nye selgere.

Skien-baserte 24SevenOffice (tidligere Kontorplassen.no) er en av Norges hurtigst voksende bedrifter. Helt fra 1996 med datidens elendige internettforbindelse, har en knippe idealister sittet og utviklet webbaserte ERP-løsninger.

Nå er markedet endelig modent for denne type løsninger. Fortsatt ikke så vanlig ennå i Europa og Skandinavia, men i USA er det en rivende utvikling, ledet av internasjonale giganter som Salesforce og NetSuite.

Analyseselskapet Gartner spår at Salesforce vil vokse til å bli en av USAs tre største CRM-aktører. For tiden omsetter Salesforce for noe over 25 millioner dollar i kvartalet.

I Norge er 24SevenOffice, Proweb i Sandefjord og Kreasoft i Mo i Rana tidlige innovatører på dette markedet.

Etter mange års prøving og feiling, spesielt på hurtighetsforbedringer, er Skien-selskapet klar for aggressive framstøt mot både det norske, svenske og engelske markedet. Selskapet søker nå ti selgere som skal gå i bresjen for webbaserte ERP-løsninger.

24SevenOffice er mest kjent for sin økonomimodul med regnskapsprogrammer og har rundt 600 kunder i Norge i dag. Selskapet har seks ERP-hovedmoduler innen økonomi, CRM, planlegging, kommunikasjon, publisering og prosjektstyring.

Økonomi er igjen delt opp i fakturering, regnskap, logistikk, lagerstyring, fil og dokumenthåndtering.

Nylig kjøpte selskapet opp svenske Start and Run med 300 kunder. I tillegg har 24SevenOffice etablert seg med kontor i provinsbyen Chenai i India. Her er indere ansatt under ledelse av en nordmann, og avlønnes med fra 500 til 5000 kroner i måneden, avhengig av utdannelse og oppgaver.

24SevenOffice har også etablert seg i London.

– Vi vet at det bare i stor-London finnes halvannen millioner bedrifter med 1 til 25 ansatte, sier internasjonal direktør Ståle Risa til digi.no.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.