JUSS OG SAMFUNN

SOL-direktører går på dagen

Kommunikasjonsdirektør Lasse Gimnes, annonsedirektør Jan Perry Voldseth og direktør for privat marked Morten Stensland har sagt opp sine stillinger i Scandinavia Online med umiddelbar virkning.

Herman Berg
17. nov. 1998 - 14:54

Etter det digi.no forstår har tre sentrale personer i SOLs ledelse sagt opp sine stillinger med umiddelbar virkning. Kommunikasjonsdirektør Lasse Gimnes, annonsedirektør Jan Perry Voldseth og direktør for privatmarkedet Morten Stensland sa i går opp sine stillinger.

Ansvarlig redaktør i SOL, Niels Røine, har ingen kommentar da digi.no konfronterer ham med opplysningene. Kommunikasjonsdirektør Lasse Gimnes kan bekrefte sin egen avgang.

- Jeg kan bekrefte at jeg sa opp min stilling som kommunikasjonsdirektør i SOL i går. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier Gimnes som forteller at han nå skal ta seg en lang juleferie og tenke gjennom det han nå skal gjøre.

Både Gimnes og Stensland har tidligere lang erfaring fra Schibsted-eide VG (som journalister), mens Voldseth har fartstid som annonsesjef i TV3. Det er tre meget sentrale personer på mediesiden i SOL som nå faller fra.

SOL er i øyeblikket gjennom en hard budsjettprosess hvor det blir kuttet på alle bauger og kanter. Tidligere i år har 25 personer blitt sagt opp fra sine stillinger og etter et styremøtet i forrige uke skal det ha vært snakk om ytterligere kutt.

Etter det digi.no erfarer er det imidlertid ikke snakk om at noen av de tre er blitt sparket. En av hovedgrunnene for oppsigelsene skal være diskusjoner i ledelsen om veien videre. Uenighet om fremtidig innholdsstrategi og om man eventuelt skal satse på en ren gateway-virksomhet har vært litt av diskusjonen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.