JUSS OG SAMFUNN

SOL i januar: 8.055.008 oppslag

Scandinavia Onlines første måned, fra 6. januar til 2. februar, oppnådde et totalt antall oppslag på over åtte millioner. Med 4,7 millioner oppslag på Kvasir ser også søketjenestens nye utgave ut til å bli en av Norges mest populære netttjenester.

digi:stab
12. feb. 1997 - 10:00

- Førsteinntrykket mitt er at Kvasir virkelig har tatt av etter at vi slo sammen søketjenesten med Index, sier redaktør Arne Krumsvik på telefon fra Houston.

Uten at tallene er analysert av Scandinavia Online (SOL), er Krumsvik også godt fornøyd med tallene for SOL Direkte. Nyhetstjenesten til SOL kan skilte med 276.577 oppslag i perioden, og er av tjenestene bare slått av SOL Kontor med 292.791 oppslag.

- Denne tjenesten er mindre profilert på forsiden enn SN Direkte var, så de høye tallene her er vi veldig fornøyd med, sier redaktøren og legger til at SOL er i ferd med måle hvordan folks trafikkmønster har endret seg etter at det nye SOL ble lansert i januar.

Av foraene er SOL Finans størst med 203.193 oppslag. Deretter kommer snakketjenesten med 113.029 oppslag. SOL spill havner på en tredjeplass med sine 67.207 sideoppslag.

Nedenfor følger en oppstilling over de ulike tjenestene, som rapportert av Scandinavia Online.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra