SOL skal selge biler i Sverige

SOL-eide Passagen inngår samarbeid CarCartel om salg av biler gjennom portalen. CarCartel har solgt 100 biler det siste året.

SOL-eide Passagen inngår samarbeid CarCartel om salg av biler gjennom portalen. CarCartel har solgt 100 biler det siste året.

Den svenske portalen Passagen.se, som eies av Scandinavia Online AS, har i dag inngått en avtale med selskapet CarCartel om salg av biler gjennom portalen.

- Nå kan vi gi våre brukere muligheten til å kjøpe ny bil direkte via Passagen, sier Mattias Fyrenius, inneholdssjef på Scandinavia Online, i en pressemelding. Vår målsetting er å samarbeide med bransjeledende aktører innen de respektive områder og CarCartel har på kort tid etablert seg som en sådan innen handel med nye biler via Internett.

CarCartel kjøper biler i hele Europa og prøver dermed å oppnå lave inntakspriser. Hittil skal selskapet ha greid å tilby biler til 28 prosent lavere pris en veiledende. Prisene ligger gjerne 30.000 til 40.000 svenske kroner under listeprisene.

I løpet av det siste året skal CarCartel ha solgt rundt 100 biler over Internett.

Foruten å tilby biler til lave priser er CarCartels målsetting å inkludere billån, bilforsikring uten særvilkår og forlenget nybilgaranti i en total tjenestepakke.

Til toppen