RESULTATERFINANS

SOL utelukker ikke samarbeid med Finn

Scandinavia Online mister sin danske auksjonstjeneste. Rubrikkannonse-tjensten Finn hadde passet perfekt.

Sigvald Sveinbjørnsson
9. jan. 2001 - 06:00
Thomas GudbjergScandinavia OnlineSOLTradera.com

Men Gudbjerg er ikke desperat og grepet av panikk.
- Vi skal ha en annen partner inne på dette, men det er ikke sikker at vi kommer til å ha et like tett partnerskap som det Tradera.com, eller Bid2Day (som tjenesten heter. - jour.anm.). Det kan bli andre typer avtaler, sier Gudbjerg til digitoday.no.

Han kan for eksempel se for seg samarbeid ikke bare med reine auksjonstjenester, men kanskje også inn på rubrikk-markedet. - Dette er et spennende marked. Auksjoner er veldig populært i USA, men det er spørs om man kanskje skal satse litt mer på rubrikker i Norden.

Godbjerg mener at det kan være interessant å se nærmere på rubrikktjenester, og han utelukker ikke at SOL kanskje vil velge en partner som kombinerer både jobbannonser, bilannonser, rubrikker og auksjoner. Han aviser ikke at Schibstedselskapet FINN.no AS kan være en mulig interessant partner.

Men han opplyser om at SOL ikke har vært i kontakt med FINN. Det norske rubrikk-selskapet har lenge snakket om en nordisk ekspansjon.
Terje Seljeseth, administrerende direktør i FINN.no sier til digitoday.no at det ikke er noen samtaler mellom de to selskapene, men utelukker ingen ting for fremtiden.


- Det er ingen hemmelighet at vi tenker på å lansere i disse landene, sier Seljeseth til digitoday.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.