RESULTATERFINANS

Solid vekst for Daldata i 2009

Satsing på IT-drift sikret framgang i både topplinje og bunnlinje.

8. mars 2010 - 12:04

Daldata-konsernet, med datterselskaper i Oslo og Bergen, melder om vekst i 2009: Omsetningen økte med 6,7 prosent til 142 millioner kroner, mens resultat før skatt havnet på 7,2 millioner kroner, mot 7,1 millioner i 2008.

Ledelsen ser veksten i det vanskelige årete 2009 som en bekreftelse på betydningen av vedtaket i 2005, da man bestemte seg for å satse strategisk på drift av IT-systemer, i tillegg til økonomisystemer, kundeoppfølgingssystemer og internettløsninger.

Det har gitt Daldata en totalpakke som frister flere og flere kunder, heter det i en pressemelding. Økt salg har også gitt høyere aktivitet innen konsulent, kurs og support.

– Vi merker at bedrifter også i nedre del av SMB-markedet vil ha en totalleverandør på IT-siden, sier administrerende direktør Bjørnar Håkensmoen. – Strategien fremover er å styrke og spisse satsingen ytterligere på økonomisystemer, webløsninger og drift av IT-systemer.

Håkensmoen har nå som mål å nå en årsomsetning på 200 millioner kroner.

Daldata har til sammen 120 ansatte. De har hovedkontor på Tynset og er representert i Oslo, Bergen, Elverum, Stjørdal, Otta og Folldal.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.