JUSS OG SAMFUNN

Sollid kaprer dreven salgssjef

Morten Sørensen er ansatt som ny salgsdirektør i det fusjonerte selskapet Digital Hverdag AS og New Media Science ASA. Sørensen kommer fra tilsvarende stilling i Cambridge Technology Partners - hvor han også har vært medlem av ledergruppen.

Øystein Kvistad
28. okt. 1998 - 14:38

Morten Sørensen har 15 års fartstid innen IT-bransjen, og blir en fin tilvekst til nyfusjonerte New Media Science/Digital Hverdag.

Sørensen kan blant annet skilte med erfaring som salgssjef i Office Line, som var en nordisk aktør innen salg og markedsføring av Macintosh. Før dette var han salgssjef i Apple Computer, hvor han var ansvarlig for å ivareta Apple Computers nøkkelkunder. Han var også ansvarlig for å ivareta Apple Computers eksisterende grafiske forhandlere, samt utvikling av nye og for å utvikle nye markeder som "Nye Medier". Det siste året har han hatt et spesielt ansvar for å utvikle nye nøkkelkunder, samt ansvarlig for å utvikle og koordinere Cambridge Technology Partners markedsaktivitetene i Norge.

Sørensen er utdannet edb-ingeniør og bedriftsøkonom, og vil tiltre sin nye stilling allerede mandag 2. november, opplyser New Media Science/Digital Hverdag i en pressemelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.