Sommermobil til 100 pr mm

Samsung lanserer en sylslank mobiltelefon. Meterprisen er deretter.

Samsung lanserer en sylslank mobiltelefon. Meterprisen er deretter.

Nå lanserer Samsung sin slankeste mobiltelefon hittil på det nordiske markedet.

Mobiltelefonen SGH-C100 er bare 17 mm flat og glir enkelt ned i lommen uten å synes, selv i ettersittende klær, skriver selskapet i en pressemelding, og anfører at dette er en praktisk og smidig mobiltelefon - ikke minst nå i sommer, når man har mindre klær og lommer å oppbevare tingene sine i.

Selv om mobiltelefonen er så liten, er den fullt utstyrt med Samsungs flerstemmige ringetoner med 40 kanaler, de såkalte polyfoniske ringetonene. Tonene gir brukeren mulighet til å velge den rocke-, pop-, ballade- eller diskolåten som han eller hun liker best.

- Den nye mobiltelefonen passer svært godt for vår viktigste målgruppe - en ung og aktiv person som samtidig er svært trend- og designbevisst, sier Michael Alström, som er produktmarkedssjef i Samsungs telekomdivisjon.

Den nye telefonen har en fargeskjerm med 65 000 farger og gjengir nærmest naturlige farger. Den høye skjerm- og bildekvaliteten yter bakgrunnsbilder og skjermbeskyttere rettferdighet. Dessuten egner den seg svært godt til spill.

Andre nøkkelfunksjoner er GPRS, java, WAP, kalender og infrarød overføring.

SGH-C100 kommer i handelen i juli. Cirkapris inklusive moms er i følge pressemeldingen 1900 svenske kroner, som omregnet til norske kroner blir ca 1700.

100 kroner millimeteren, altså.

Til toppen