Sommermobil til 100 pr mm

Samsung lanserer en sylslank mobiltelefon. Meterprisen er deretter.

Nå lanserer Samsung sin slankeste mobiltelefon hittil på det nordiske markedet.

Mobiltelefonen SGH-C100 er bare 17 mm flat og glir enkelt ned i lommen uten å synes, selv i ettersittende klær, skriver selskapet i en pressemelding, og anfører at dette er en praktisk og smidig mobiltelefon - ikke minst nå i sommer, når man har mindre klær og lommer å oppbevare tingene sine i.

Selv om mobiltelefonen er så liten, er den fullt utstyrt med Samsungs flerstemmige ringetoner med 40 kanaler, de såkalte polyfoniske ringetonene. Tonene gir brukeren mulighet til å velge den rocke-, pop-, ballade- eller diskolåten som han eller hun liker best.

- Den nye mobiltelefonen passer svært godt for vår viktigste målgruppe - en ung og aktiv person som samtidig er svært trend- og designbevisst, sier Michael Alström, som er produktmarkedssjef i Samsungs telekomdivisjon.

Den nye telefonen har en fargeskjerm med 65 000 farger og gjengir nærmest naturlige farger. Den høye skjerm- og bildekvaliteten yter bakgrunnsbilder og skjermbeskyttere rettferdighet. Dessuten egner den seg svært godt til spill.

Andre nøkkelfunksjoner er GPRS, java, WAP, kalender og infrarød overføring.

SGH-C100 kommer i handelen i juli. Cirkapris inklusive moms er i følge pressemeldingen 1900 svenske kroner, som omregnet til norske kroner blir ca 1700.

100 kroner millimeteren, altså.

;