Sondre Aarrestad overtar etter Eirik Lunde i Nextgentel

Sondre Aarrestad.
Sondre Aarrestad. (Bilde: Varog Kervarec)

Sondre Aarrestad overtar som ny administrerende direktør i Nextgentel fra 1. oktober, etter Eirik Lunde.

Lunde har vært konsernsjef i Nextgentel Holding i 12 år, og trer nå inn i stillingen som administrerende direktør i Proximo AS. I tillegg går Lunde inn som styremedlem i Nextgentel. Det skriver Nextgentel i en pressemelding.

NextGenTel-konsernet ble høsten 2017 splittet i to enheter; NextGenTel AS som henvender seg til privatmarkedet, og Proximo Norge AS som henvender seg til bedriftsmarkedet. Nå blir konsernoverbyggingen med NextGenTel Holding på toppen borte og erstattes med NextGenTel AS og Proximo Norge AS. 

– Det har vært 12 veldig innholdsrike år med mange spennende utfordringer – fra Telio ble børsnotert i 2006 med kraftig kundevekst, en rekke oppkjøp og etter hvert konsolidering, til de-listing fra Oslo Børs tidligere i år, sier Eirik Lunde i pressemeldingen.

Han skriver videre at Nextgentel i år har startet på transformasjonen fra å levere internett-tjenester basert på kobberbasert bredbånd, til å bli en uavhengig tjenesteleverandør i fiber- og bredbåndsmarkedet. De har også satt i gang et IT-prosjekt for å effektivisere driften og gjøre kundeopplevelsen bedre.

Aarrestad har vært COO i Get i nærmere 10 år, før han nå overtar som adm. dir. i Nextgentel AS. Før det var han i en tilsvarende periode direktør for blant annet markedsledelse og wholesale i NetCom. Aarrestad er utdannet fra NTNU i Trondheim.

– Jeg er på vegne av styret i NextGenTel meget godt fornøyd med at Sondre Aarrestad har sagt ja til å bli ny adm. direktør i NextGenTel. Sondre har en lang og god historie i kabel-, media- og telecomindustrien. Han har betydelig operativ og strategisk kompetanse som vi kommer til å få stor nytte av i NextGenTel, sier styreleder i Nextgentel Holding, Gunnar Jacobsen.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Tips oss! (husk å legge ved portrettbilde)

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen