Sony Ericsson nedprioriterer Android

Ingen produkter med det første.

Sony Ericsson nedprioriterer Android

Ingen produkter med det første.

Vanskelige tider og store nedskjæringer i arbeidsstokken gjør at Sony Ericsson må prioritere steinhardt i tiden som kommer. Selskapet har blitt kritisert for å satse på for mange plattformer på en gang. Det har for eksempel ikke satset på å bli virkelig gode én smartmobil-plattform, men tilbyr både Windows Mobile- og Symbian OS-baserte mobiler, i tillegg til mobiler med mer lukkede systemer.

I tillegg har Sony Ericsson forpliktet seg til å tilby minst én Android-basert mobil.

Nå virker det som om det kan ta litt tid før den første Android-baserte mobilen fra Sony Ericsson kommer på markedet. Det forteller selskapets toppsjef, Hideki Komiyama, til Reuters, uten å ville si noe mer om når den vil komme.

- Dette krever en hel del evaluering, en hel del testing, samt en mengde aksept fra et kundeståsted, og fortsatt vil det gå noe tid, sier Komiyama til Reuters. Men han legger til at det ikke er noen tvil om at Android vil bli ett av de viktige operativsystemene framover.

- Vårt fokus er hvordan vi kan skille oss ut fra konkurrentene som bruker det samme operativsystemet, sier han og legger til at selskapet vil investere i brukeropplevelse og brukergrensesnitt.

Til toppen