BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sony med bærbar DVD-spiller

Sony Norge annonserte mandag den første bærbare DVD-avspilleren med dobbelt funksjon. Spilleren kan brukes både til avspilling av film og som DVD-ROM-spiller for en PC med PC-kortleser.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
22. sep. 1998 - 14:18
Sony PDB-D50.
Sony PDB-D50.

Den nye DVD-avspilleren fra Sony, PBD-D50, er utformet som en vanlig "Diskman". Enheten veier 570 gram og er ifølge Sony en av de letteste DVD-spillerne i verden.

Spilleren kan kobles til en TV ved hjelp av vanlig video- eller S-video-kontakt og støtter all vanlig DVD-video-funksjonalitet som lydspor og undertekster på flere språk. Enheten støtter Dolby Digital AC3 og MPEG2 lyd og har optiske, digitale lydutganger for tilkobling til eksterne forsterker innebygget.

Spilleren har en overføringshastighet på 1X DVD-hastighet (1.350 kB/s) og mellom 4X og 8X overføringshastighet fra CD-ROM. Denne avhenger av om spilleren får strøm fra batteri eller fra en nettadapter. Batteriet skal ha kapasitet til 3,5 timer med kontinuerlig avspilling. Aksesstiden er 300 ms for DVD-ROM og 250 ms fra CD-ROM.

Ifølge Gerhard Gilje ved Sony Norge skal PFD-D50 komme på det norske markedet i desember. Beregnet utsalgspris er 7.995 kroner eksklusiv mva.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.